Dorty s “pravou” živočišnou šlehačkou!
Babiččina paříž – klasika (sachr korpus + živočišná pařížská šlehačka)
Florida – klasika (světlý korpus, pudink, ovoce + ž. šlehačka)
Jadran – klasika (sachr korpus, náplň z vlašských oříšků + ž. šlehačka)
Babiččin harlekýn – klasika (sachr korpus + bílá a pařížská živočišná šlehačka)
Krémový (světlý korpus, vanilkový krém nebo jiný krém z nabídky, ovoce, želatina)
V blistru (jahoda, broskev, mix ovoce)
Lehký ovocný dort (světlý korpus, pudinkový krém, ovoce, želatina)
S čerstvým ovocem (světlý korpus, pudinkový krém, čerstvé ovoce)
Tvarohový s ovocem (sv. + sachr korpus, tvarohový krém, ovoce, gel)
Tvarohový s ovocem uprostřed Míša dort (tmavý korpus + tvarohový krém)
Vanilkový, čokoládový, ořechový, kokosový, kávový (světlý nebo tmavý korpus + krém)